Hardlooptraining boeken

Uit onderstaande lijst kun je de training kiezen waarvoor je jezelf wilt opgeven. 24 uur van tevoren opent het inschrijfformulier automatisch. LET OP: Als je voor een training bent aangemeld maar je kunt onverhoopt niet deelnemen, meld jezelf dan af via de link in de bevestigingsmail. Leden die op de wachtlijst staan kunnen dan toch meedoen.

Kies uit onderstaande lijst de training waarvoor je jezelf wilt opgeven:

DatumTijdsblok
28 meiLoopgroepen buiten de baan*** 19:00 groep 1, groep 2, groep 3
30 meiRecreanten Hollandse Hoeve**** 08:30 uur
*De recreantentrainingen op de maandagavond vinden plaats op 3 verschillende lokaties met ieder een eigen trainer. Er kunnen maximaal 30 (10 lopers per groepje) meedoen aan 1 blokuur.
** De baantrainingen voor de loopgroepen op dinsdagavond zijn opgesplitst in blokken voor groep 3, groep 2 en groep 1. Aan elk blok kunnen maximaal 15 lopers deelnemen.
***De loopgroepen buiten de baan trainen in de gebruikelijke groepjes onder leiding van de vaste trainer.; verzamelen vlak voor 19:00 op de parkeerplaats achter de kantine
**** De recreanten op de zaterdagmorgen verzamelen op de parkeerplaats bij de Vierlinden in de Hollandse Hoeve

Privacy stelling: Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt om de trainer in te lichten over aanwezigheid. Na afloop van de training worden de gegevens verwijderd van deze website.