Laden Trainingen

« Alle Trainingen

Webinar Trainen op schema met een Polar horloge

14 april om 19:00 - 20:30

Als trainer wordt mij regelmatig de vraag gesteld hoe je moet trainen om beter te worden. De training bij de vereniging is vaak maar één sportmoment in de week.  Welke andere trainingen kan je dan doen en hoe houd ik genoeg rust aan of kan ik het hardlopen combineren met andere sporten. Je kunt daarvoor een schema downloaden van internet maar werkt dat wel voor jou?

Een goed sporthorloge is vandaag de dag essentieel om goed te kunnen trainen, zeker in deze coronatijden waarin geen georganiseerde trainingen plaats vinden. Gelukkig zijn de meeste horloges voorzien van hartslagmeting en GPS zodat je kunt zien hoe hard je loopt en hoeveel afstand je hebt afgelegd.

In dit webinar leg ik de basis uit van de trainingsleer en maak de koppeling met de instellingen van je sporthorloge. Vaak is het horloge en de bijbehorende software behoorlijk ingewikkeld. Daarnaast rijst de vraag hoe hard je de intervallen moet lopen en hoe je dat op je horloge kunt controleren. Veel horloges doen hetzelfde maar de verschillen zitten vaak in de details. Het programmeren van een Garmin horloge werkt anders dan dat van Polar.

In dit webinar van 90 minuten leg ik de trainingsleer uit en hoe je die kunt toepassen in het trainen met een Polar horloge. We starten met een presentatie waarin de theorie wordt uitgelegd en daarna kijken we in Polar Flow hoe je bijvoorbeeld een training van tevoren kunt programmeren. Voor Garmin gebruikers volgt later een tweede webinar.

Het webinar vindt plaats via Microsoft teams op woensdagavond 14 april 2021 om 19:00 uur. Als je wilt meedoen, meld je dan uiterlijk 13 april 19:00 uur aan via av56training.nl Je krijgt dan op dinsdag 13 april na 20:30 uur een linkje naar het webinar waarmee je kunt inloggen.  Je kunt tijdens het webinar via de chatfunctie vragen stellen.

Groet, Jos

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
19:00 - 20:30
Al ingeschreven: 3 / ∞
Tribe Loading Animation Image